Frankrijk

Frankrijk

We vragen ons vaak af wat Frankrijk voor ons zo onweerstaanbaar maakt. Je kunt Frankrijk niet beschrijven, je moet het ervaren. Het Louvre in Parijs of lavendelvelden in Cotignac, haute cuisine in Reims of lokale gerechten in Arles, kastelen aan de Loire of houten huisjes aan de Bretoense kust. Frankrijk combineert het allemaal moeiteloos. Het is niet één specifiek element dat Frankrijk zo betoverend maakt. Het is een lange lijst van aspecten die alleen maar blijft groeien. Bij ons zie je Frankrijk zoals weinigen het kennen. Vorstelijke architectuur, gastronomische finesse en een mengelmoes van alles wat mooi, romantisch of verfijnd is. Dat is Frankrijk. Het ontdekken waard, de eerste keer en elke keer weer.

De winter is een heerlijke periode om Frankrijk te bezoeken. Net zoals het voorjaar en het najaar. De hitte is weg, de mensenmassa ook. Het laagseizoen is perfect voor sightseeing. Parijs is altijd een goed idee. Audrey Hepburn zei het en wij kunnen het alleen maar beamen. Maar ook de majestueuze kastelen van de Loire zijn zalig rustig om te bezoeken. Of de Provence waar de uitgestrekte landschappen alleen maar voor jou lijken te schitteren. Kerstsfeer snuiven in Frankrijk voelt net iets anders aan dan bij ons. Bezoek lokale kerstmarktjes, proef plaatselijke lekkernijen en ontdek ambachtelijke producten in overvloed. Wat is er gezelliger dan sippen van een warme chocolademelk in een elegant theesalon op een koude januarimiddag. De hoofdstad Parijs, de skigebieden van de Franse Alpen, de Provence of Bretagne? Frankrijk staat garant voor een fantastische vakantie het hele jaar rond.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden