Griekenland

Griekenland

Helder wit en azuurblauw, dat is Griekenland. Een land met een ongedwongen sfeer en de filosofie “niets is voor altijd”. Een eindeloze kustlijn, adembenemende bergen, uitgestrekte bossen en geschiedenis in overvloed. Griekenland is een land van grote contrasten. Bezoek Athene en het vasteland voor cultuur, reis naar de eilanden voor adembenemende natuur en eindeloze zonsondergangen. En de rijke Griekse keuken? Die vind je gelukkig overal. Voel de opwinding die wij voelen telkens als we Griekenland bezoeken. Een rijke mix van ervaringen en de ideale plek om te genieten van zon, dans en heerlijke gerechten.

Klinkt reizen naar Griekenland in de winter je vreemd in de oren? Helemaal niet nodig want Griekenland is veel meer dan een zomerbestemming. Als je aan Griekenland denkt denk je aan de zon die weerkaatst in het turquoise heldere water, witte huisjes die afsteken tegen de diepblauwe lucht, oneindig lange zandstranden en een heerlijke Griekse keuken. En je denkt natuurlijk helemaal juist. Je denkt aan Griekenland in de zomer. Maar het land is zo rijk aan geschiedenis en cultuur dat het ook een perfecte winterbestemming is. De stranden zijn even oneindig maar minder druk, de zon weerkaatst nog steeds in het water maar minder fel en de keuken, die blijft even heerlijk. De winter is de beste periode om de cultuur, de geschiedenis en de veelzijdigheid van dit prachtige land te ervaren. Start je trip in Athene en dompel je daarna onder in mystiek van het oude Griekenland. Je winter is te kort om Griekenland te ontdekken, dus waar wacht je op?

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden