Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is een bestemming die je moet beleven om het volledig te begrijpen. Het Verenigd Koninkrijk is een gebied vol ongeƫvenaarde diversiteit en rijke geschiedenis. Het combineert moeiteloos een schat aan ervaringen die alleen maar groter lijkt te worden. Bij ons ontdek je het Verenigd Koninkrijk op een manier die weinigen kennen.

Hier vind je vorstelijke architectuur in de bruisende straten van Londen, met iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben en Buckingham Palace die de skyline sieren. De gastronomische finesse strekt zich uit van de traditionele fish and chips tot Michelin-sterrenrestaurants die de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen. Ook de afternoon tea met scones en clotted cream mag je zeker niet overslaan.

De Britse cultuur omvat een mengelmoes van alles wat mooi, romantisch en verfijnd is. Van de rustieke charme van Engelse dorpen tot het bruisende nachtleven van steden als Manchester, ervaringen die je keer op keer wilt ontdekken. Het Verenigd Koninkrijk is een bestemming die blijft verbazen.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden