Oostenrijk

Oostenrijk

Geen land walst zo ongecompliceerd tussen stad en platteland. Vandaag word je stil van de zoveelste onwaarschijnlijke mooie bergwand, morgen struin je door het keizerlijke Wenen. Oostenrijk is een smeltkroes van schoonheid en cultuur die je verrast. Niet alleen de eerste keer, maar elke keer weer. Het land is zoveel meer dan de som van prachtige barokke kerken en Habsburgse kastelen. Oostenrijk is een gelukkig huwelijk tussen historische en hedendaagse architectuur. Dat in combinatie met de fenomenale natuur maakt Oostenrijk onweerstaanbaar. Bergen, muziek en Sachertorte, Oostenrijk prikkelt al je zintuigen intens.

Oostenrijk is mooi, betoverend en gezellig. Altijd of het nu zomer of winter is. Want winter in Oostenrijk is wit, zomer in Oostenrijk is groen. Op de plekken waar je in de winter een sneeuwengel maakte, wandel je in de zomer door het groene gras met de zon op je neus. En de steden? Die zijn altijd meer dan de moeite waard om te bezoeken. Dus, plan je een lange zomervakantie, een winterbreak of een "ik-wil-er-eventjes-tussenuit-reisje", Oostenrijk it is!

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden