IJsland

IJsland

Welkom in het land van vuur en ijs.

Verbluffend. Mysterieus. Onwerkelijk. Van spuitende geisers tot majestueuze gletsjers, elke hoek van IJsland biedt een nieuw avontuur. Wist je trouwens dat IJsland een van de beste plaatsen ter wereld om het noorderlicht te bewonderen. Dit natuurlijke lichtspektakel, ook bekend als aurora borealis, is vooral zichtbaar van september tot april en biedt een magische en onvergetelijke ervaring.

Stap binnen in een wereld waar de natuur de regisseur is en waar het noorderlicht de ster van de show is. IJsland, het land van vuur en ijs, wacht op jou.

Elk seizoen in IJsland brengt zijn eigen unieke ervaringen. In de winter biedt het landschap een betoverend decor met het noorderlicht, terwijl de zomer beroemd is om de middernachtzon. Wij maken jouw reis zo dat je geniet van het beste van elk seizoen, met activiteiten en bezienswaardigheden die optimaal gebruik maken van wat de natuur op dat moment beslist om te geven. Maar één ding is zeker, je raakt er nooit uitgekeken!

Regio's

Hotels

Hotel Rangá

Hotel Rangá

Online boekbaar
101 Hotel

101 Hotel

Online boekbaar
De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen

Blogs over IJsland

Wat moet je zien als je in Ijsland op vakantie gaat in de zomer?

Wat moet je zien als je in Ijsland op vakantie gaat in de zomer?

Een zomervakantie in IJsland is ideaal voor reizigers op zoek naar een onconventionele vakantie-ervaring. In deze blog geven wij jou 4 redenen om IJsland als zomerbestemming te overwegen. Wedden da...
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden