Cyprus

Cyprus

Een stukje paradijs waar koninklijke bergen en azuurblauwe stranden elkaar raken in ongeziene schoonheid. Proef de lokale keuken, leer over eeuwenoude tradities, dompel je onder in de cultuur van het eiland, doordrenkt met mythen en geniet zonder mate. Waar je op het eiland ook bent, één ding is zeker; je zal baden in de van nature warme Cypriotische gastvrijheid. Leef buiten, daar moet je zijn. Er is niet alleen een strand voor iedereen, als je het blauwe een beetje moe bent, trek je het binnenland in waar al het groen je helemaal tot rust brengt. En als kers graaf je in de steden naar de oudheid en haar mystiek. Voel je jong en leef op het eiland waar Aphrodite haar eeuwige jeugd vond.

Cyprus in de winter is echt een goed idee. Niet alleen omdat het minder druk is maar vooral ook omdat het eiland nog heerlijke temperaturen heeft met veel zon. Ideaal om alles te doen wat je graag doet. Wandelen in het Troödosgebergte, cultuur snuiven in Paphos en lunchen in de zon. Inderdaad, lunchen in de zon, ook in december of februari wanneer wij in België de koude, korte dagen al lang beu zijn en verlangend uitkijken naar de eerste zonnestralen.

In de winter naar Cyprus gaan betekent niet alleen minder drukte, maar ook koelere temperaturen en veel betere hotelaanbiedingen.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden