Zweden

Zweden

Stel je een landschap voor dat is bezaaid met kristalheldere meren, uitgestrekte bossen en ruige kustlijnen. Waar wandelaars en fietsers naar hartenlust de vele paden en routes kunnen verkennen die het land doorkruisen. Maar ook waterliefhebbers kunnen zeilen, kanoën of vissen in de talloze meren en rivieren. Van de diepgroene bossen in het zuiden tot het betoverende noorderlicht in het noorden, Zweden is een land vol contrasten.

Zweden is meer dan alleen zijn natuur. Het is ook een land rijk aan geschiedenis en cultuur. De steden Stockholm, Göteborg en Malmö combineren moderne Scandinavische architectuur met eeuwenoude tradities, voortreffelijke culinaire hoogstandjes en een bruisend kunst- en muziekleven. De charmante dorpjes met hun rode houten huisjes en eeuwenoude kerken mogen dan ook niet ontbreken.

Of je nu de stilte zoekt in de ongerepte wildernis van Lapland, de rijke Vikinggeschiedenis wilt verkennen, of wilt genieten van de middernachtzon tijdens een zomeravond, Zweden heeft tal van mogelijkheden.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden