Even geduld aub...

Helaas, we hebben geen resultaten kunnen vinden. Gelieve je zoekterm aan te passen.

Landen

...

Regio's

...

Bestemmingen

...

Hotels

...

Rondreizen

...

Blogs

...
Kroatië

Kroatië

Een land met honderd gezichten en stemmen. Het begin van een tijdloze reis. Welkom in Kroatië. Kroatië is charmante eilanden gecombineerd met zonovergoten steden. Kroatië is grillige bergtoppen afgewisseld met glinsterende meren. Duizelingwekkende watervallen en een glorierijk verleden. Bezoek steden tjokvol geschiedenis zoals Dubrovnik of Split en hop van eiland naar eiland zoals Hvar en Brac. Ontdek een mix van cultuur, gastronomie en natuur die je doet verlangen naar meer en nog meer. En als je er in de zomer niet geraakt, niet getreurd. Ook in het voor- en najaar is Kroatië meer dan de moeite waard. De rust, de kleuren en de smaken blijven je betoveren. Kroatië ontdekken is een juweeltje ontdekken, een Europese ervaring die je niet meer loslaat.

Kroatië ontdekken buiten het zomerseizoen is genieten van de ongelooflijke schoonheid van het land zonder de typische drukte die de zomermaanden met zich meebrengen. Zeker wanneer je graag bekende steden zoals Dubrovnik of Split bezoekt is reizen in het voorjaar of najaar een verademing. Het weer is er heerlijk zacht, net zoals de kleuren en het eten smaakt er altijd. Wist je dat je in Kroatië het hele jaar door op truffeljacht kan gaan? En in september maak je kans om de zeldzame witte truffels te vinden.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden