Malta

Malta

malta zomer

Malta

Een klein bommetje aan geschiedenis, cultuur en vreugde. Maak kennis met het kleine maar oh zo mooie Malta. Malta een land waar Arabische architectuur, rooms-katholieke kerken en hedendaags design naadloos in elkaar overvloeien. Malta een archipel die rijk is aan prehistorische vindplaatsen, duizelingwekkende kliffen, oude tempels, beschutte baaien, rustige dorpjes en een bruisende hoofdstad. Bezoek Valetta en voel dat je leeft, vaar naar Gozo en proef de stilte. Comino mag je zeker niet vergeten, het water daar geeft blauw een nieuwe betekenis. Herontdek genieten in Malta. Daar is genieten met een gouden randje.

malta herfst

Malta in de winter, eerlijk?

Malta in de winter is misschien nog een betere keuze dan Malta in de zomer. Voila, we hebben het gezegd. Ok, het is een beetje minder zwart-wit, een beetje meer grijs: Malta is een perfecte bestemming het hele jaar door maar het minst in de zomermaanden juli en augustus omdat het er dan echt heel erg warm is. En met heel erg bedoelen we gemakkelijk meer dan 40 graden. Heel erg warm dus. Gelukkig heeft Malta zoveel meer te bieden dan zon en zee, hoewel daar ook in de winter geen tekort aan is. Gelukkig! Malta buiten het zomerseizoen bezoeken is alles doen wat je in de zomer doet maar dan met minder hitte en minder volk. Ideaal toch?

Hotels

Belevingen

Loading...
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden