Even geduld aub...

Helaas, we hebben geen resultaten kunnen vinden. Gelieve je zoekterm aan te passen.

Landen

...

Regio's

...

Bestemmingen

...

Hotels

...

Rondreizen

...

Blogs

...
Malta

Malta

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
malta zomer

Malta

Een klein bommetje aan geschiedenis, cultuur en vreugde. Maak kennis met het kleine maar oh zo mooie Malta. Malta een land waar Arabische architectuur, rooms-katholieke kerken en hedendaags design naadloos in elkaar overvloeien. Malta een archipel die rijk is aan prehistorische vindplaatsen, duizelingwekkende kliffen, oude tempels, beschutte baaien, rustige dorpjes en een bruisende hoofdstad. Bezoek Valetta en voel dat je leeft, vaar naar Gozo en proef de stilte. Comino mag je zeker niet vergeten, het water daar geeft blauw een nieuwe betekenis. Herontdek genieten in Malta. Daar is genieten met een gouden randje.

fishing village 128519

Weer en beste reistijd

De zon schijnt het helderst tussen mei en oktober, met aangename temperaturen om van de buitenlucht te genieten. Maar zelfs in de winter kun je genieten van milde dagen en rustigere straten.

Maltese Vriendelijkheid

Maltezers staan bekend om hun gastvrijheid. Breng een bezoek aan de charmante dorpjes zoals Mdina en raak verwikkeld in gesprekken met de vriendelijke locals die je met open armen ontvangen.

De moeite waard om te doen:

  • Boottocht naar de Blauwe Grot: Ervaar de magie van de Blauwe Grot tijdens een boottocht bij zonsopgang voor de beste lichtinval.

  • De verborgen Tuinen van Mdina Wijk af van de drukke straten van Mdina en ontdek de stille schoonheid van de Palazzo Falson Historic House Garden, een verborgen oase te midden van de oude muren.

  • Zeilen naar de Zonsondergang Vaar bij zonsondergang langs de kust van Malta op een traditionele dghajsa-boot en zie hoe de zon de hemel in vuur en vlam zet. Verken ook de Grand Harbour van Valletta met een duik vanuit de traditionele dghajsa-boot en ervaar de maritieme geschiedenis op een unieke manier.

  • Kant in Gozo Ontdek het ambacht van kantklossen in Gozo, waar ambachtslieden dit traditionele handwerk levend houden. Koop een stukje Maltees vakmanschap als herinnering.

Besluit

Malta is niet alleen een bestemming; het is een reis door de tijd, een feest van smaken en een omhelzing van de Middellandse Zee. Boek nu en laat Malta je betoveren met haar tijdloze schoonheid. Il-vjaġġ tajjeb! (Goede reis!)

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden