Andorra

Andorra

Skiën in de Pyreneeën, rondslenteren in bijzondere musea, relaxen in unieke kuuroorden en gezellig winkelen. Andorra, een van de kleinste landen van de wereld, ligt midden bergen, ingesloten tussen Frankrijk en Spanje. Slenter door de straten van Andorra la Vella en shop in de taksvrije winkels, geniet van de typische gerechten van de Andorrese gastronomie en maak onvergetelijke wandelingen in een van de natuurparken. Wist je dat Andorra geen eigen luchthaven heeft? Gelukkig kan je landen bij de buren en zonder problemen het land binnenrijden met je huurauto.

In Andorra kan je 100% van de winter genieten. Waar je ook kijkt, zie je bergen en bergen en nog eens bergen die bedekt zijn in een deken van sneeuw. In dit land, dat volledig omringd is door de Pyreneeën, kan je talloze activiteiten doen om van de sneeuw te genieten. Van skiën, snowboarden en langlaufen tot freeride, sneeuwschoenwandelen en rijden met een sneeuwscooter, de opties zijn royaal. Na een avontuurlijke dag in de koude bergen kan je gaan opwarmen in een van de spa’s en wellnesscentra van Andorra, want tijdens je vakantie mogen momenten van ontspanning en rust niet ontbreken. Of neem je liever een duik in de geschiedenis en cultuur van het kleine land? Breng dan zeker een bezoekje aan een van de tientallen musea die over het hele land verspreid zijn. In de wintermaanden ontdek je een andere kant van Andorra.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden