sevilla straat

Citytrip Sevilla

Sfeervol Sevilla

4 Dagen - 3 Nachten

Sevilla, een sterke kanshebber voor de titel ‘Mooiste stad van Spanje’ is bekend om zijn flamencodansen en Moorse architectuur. Of het nu gaat om de charme van de straten, de vurige trots van de inwoners of de rijke cultuur, de hoofdstad van Andalusië is een van de boeiendste bestemmingen van Spanje. Verdwaal in de kleine straatjes, geniet van heerlijke tapas en laat je onderdompelen in de authentieke sfeer van Sevilla. Deze stad ontdek je keer op keer vol verwondering.

Dag 1: De Joodse wijk en tapastour

Nadat je bent ingecheckt in een Caractère hotel is het tijd om de stad te verkennen. Neem de tijd om te wennen aan het ritme van de stad. Wandel zeker door de smalle straatjes en langs de pleintjes vol sinaasappelbomen van de Joodse Wijk. ’s Avonds doe je een tapastour met een lokale gids, die je meeneemt naar de beste tapasbars. Je geniet zo optimaal van het lekkere eten en drinken in Sevilla.

Dag 2: Fietstocht en Real Alcázar

Vandaag ga je op stap met een Nederlandstalige stadgids die je meeneemt met de fiets langs de hoogtepunten van Sevilla. Denk aan de kathedraal, Parque Maria Luisa en nog veel meer. De hoofdstad van de regio Andalusië heeft bijna het hele jaar door een prettig klimaat en is daarom perfect om door te fietsen. Je leert de stad op korte tijd goed kennen, zo weet je na de tour precies waar je nog naar toe wil de rest van je verblijf. In de namiddag verken je het Real Alcázar en kom je al zijn geheimen te weten onder leiding van een Nederlandstalige gids. Dit koninklijke paleis, dat al eeuwen heeft doorstaan, ademt een ongekende grandeur uit. De architectuur en tuinen van Real Alcázar vormen een meesterwerk van Moorse en gotische invloeden, met prachtige details die je omverblazen.

Dag 3: Flamenco show

Een groot voordeel van Sevilla is dat je de stad perfect te voet kan verkennen. Verdwaal in de straatjes van Sevilla en laat je verrassen door de gezelligheid van de stad. Je krijgt hier een inkijk in het échte Spaanse leven. Op elke straathoek aanschouw je prachtige historische gebouwen doordrenkt met Moorse invloeden. Vanavond mag een flamenco show niet ontbreken aan jouw planning. Het is een must do wanneer je Sevilla bezoekt. Deze muziek- en dansvorm vond hier zijn oorsprong en daarom is er elke avond wel ergens een flamenco opreden die je niet wil missen.

Dag 4: Terug naar huis

Neem de tijd voor een laatste uitgebreid ontbijt en keer nadien voldaan terug naar huis.

Prijs vanaf bedraagt 2.450 euro. Dit is een prijsindicatie voor twee personen op basis van een standaardkamer inclusief ontbijt, vluchten en vermelde activiteiten in hoogseizoen. De juiste prijs van jouw rondreis is afhankelijk van een aantal factoren zoals onder andere de periode waarin je reist, de periode waarin je je reis boekt, de keuze van jouw hotels, de duur van je reis ... Deze indicatie geeft je in ieder geval alvast een idee van het budget voor deze reis.

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's
  • Unieke collectie boetiekhotels in Europa
  • Slechts één telefoontje of mail verwijderd van onze enthousiaste reisexperts
  • Elke maand nieuwe vondsten
  • 30 jaar specialist in Europa
  • Betaal veilig
  • Geen extra of verdoken kosten
  • Flexibel annuleren (ex. non-refundable)
Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden