Relais & Châteaux rondreis: een 8 daagse trip tussen zeewind en zilte Noord-Franse zaligheden

hoofdbeeld domaine de rochevilaine

Relais & Châteaux, is het resultaat van hotels en restaurants, de crème de la crème in de wereld van de gastvrijheid, die besluiten samen door het leven te gaan. Stel je een plek voor waar elke steen, elk laken en zelfs de garnalen in de bisque lijken te weten dat ze iets bijzonders zijn. Dit zijn niet zomaar hotels, dit zijn de Porsches (elektrisch wel te verstaan) onder de accommodaties en de Sergio Hermansen van de culinaire ervaringen. Van chateaus die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit een sprookje zijn geplukt tot schattige boetiekhotels.
De chefs hier zijn zó goed, dat je na een maaltijd denkt dat je nooit in je leven nog eens zo lekker zal eten. Zij doen dingen met lokale producten waarvan je niet eens wist dat het wettelijk toegestaan was. Een diner in een Relais & Châteaux is als een aflevering van De Mol, maar dan nog beter.
Maar wat echt de kers op de taart is, is hun toewijding aan het goede leven. Elk hotel en restaurant streeft ernaar je te laten leven zoals de lokale adel, zelfs als je thuis gewoon je eigen afwas moet doen.
Kiezen voor Relais & Châteaux betekent kiezen voor een ervaring waarbij je jezelf op dag twee al afvraagt of je ooit nog terug kunt naar je oude leven. Het is een heerlijk verblijf, een culinair avontuur, en een geschiedenisles – allemaal verpakt in een luxueus jasje.

In deze blog laten we je graag kennismaken met een Relais&Chateaux rondreis in een stukje van Frankrijk. Een ideale zomervakantie die start in Normandië en eindigt in Bretagne. Stap in en reis met ons mee. 

plaats in bretagne voor autovakantie frankrijk
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden