Dit is waarom je in Cyprus op vakantie wil dit jaar.

cyprus rock

Cyprus in een notendop: een plek waar de cultuur rijk is, het klimaat heerlijk en de stranden prachtig.

Het eiland is een bloemenparadijs, een plek waar cyclamen en wilde orchideeën de show stelen, en waar klaprozen verantwoordelijk zijn voor een explosie van kleur. En als je denkt: "Maar ik wil zitten en mensen kijken!", geen zorgen. Er zijn meer terrasjes dan er excuses zijn om je dieet even on hold te zetten. En de kers op de taart? Je bankrekening blijft zo relaxt als jij, want je kan er ongelooflijk lekker eten voor de prijs van een filmticket (bij wijze van spreken natuurlijk).

Dus, even je fantasie gebruiken: stel je een plek voor waar het meubilair fluistert "Ik heb betere dagen gekend", maar het eten zingt als een Griekse god. Dat is de plek waar je ongelooflijk lekker eet omringd door de charme van Cyprus. Het eiland ligt op een steenworp afstand van Turkije (als je een olympische kogelstoter bent, tenminste), en biedt je azuurblauwe zeeën, maagdelijk witte stranden, en een droogseizoen dat zo lang duurt dat je bijna vergeet hoe een paraplu eruitziet.

banner 2 titel beleefreis en cyprus
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden