6 x heerlijke boetiekhotels in Europa met een uniek winkeltje

heerlijke boetiekhotels in europa met een uniek winkeltje

Je kent het wel… je neemt graag een leuk aandenken van je reis mee naar huis maar je vindt niet direct wat je zoekt in de typische souvenirwinkels. Je wilt iets anders. Iets speciaals. Gelukkig hebben we vele hotels in onze collectie met unieke winkeltjes. Van heerlijke olijfolie en voortreffelijke wijnen tot verrassende items, je vindt er gegarandeerd iets leuks! Hou dus wat plaats over in je koffer want in deze leuke winkeltjes van onze boetiekhotels ga je niet met lege handen naar huis!

Montesol Experimental, Ibiza

In Montesol Experimental is een klein boetiekje aanwezig met op maat gemaakte accessoires en kledij van lokale ambachtslieden tot internationale ontwerpers. Het voelt als een kleine schatkamer vol handgemaakte en stijlvolle items die perfect passen bij de spirit van Ibiza. Van handgeweven kledingstukken en decoratieve kunstwerken tot traditionele kruidenmixen, iedereen vindt hier wel iets leuks.

Ontdek het hotel
montesol experimental boutique

Malhadinha Nova, Alentejo

Het is heerlijk rond snuisteren in het winketlje van Malhadinha Nova. Je kan hier een breed aanbod van hun zelfgemaakte én bekroonde wijnen kopen. Leuk om weten, de etiketten van de wijnen bestaan uit tekeningen van de kinderen van de eigenaars van het hotel. Daarnaast koop je hier ook meel om zelf brood te bakken, zelfgemaakte olijfolie en allerlei mooie boeken en decoratie.

Ontdek het hotel
malhadinha nova shop

Naturalis Bio Resort, Puglia

Look Better, Feel Better, Live Better is het 'Lifestyle Concept' van Naturalis. Van je lichaam houden en er goed uitzien, leidt tot je beter voelen en dus beter leven. Daarom vinden ze het noodzakelijk om de huid goed te verzorgen. Van de eeuwenoude olijfbomen, biologische Aloë Vera teelt, wijngaarden, tarwevelden en aromatische planten rond hun hotel maakt Naturalis natuurlijke oplossingen die de huid laat stralen. Ze hebben allerlei zelfgemaakte producten die je bij hen kan kopen. Niet zomaar cosmetica maar echte voeding voor je huid! 

Ontdek het hotel
naturalis bio resort outdoor 4

Dexamenes, Pelopónnesos

Dexamenes heeft een klein winkeltje waar ze lokaal ontworpen en gemaakte keramiek en sieraden verkopen. Daarnaast vind je er ook olijfolie, kledij, schriftjes, tassen... Lokale kunstenaars houden regelmatig tentoonstellingen in de galerie van het hotel waar je hun kunst kan bewonderen.

Ontdek het hotel
dexamenes blog

Domaine des Etangs, Nouvelle-Aquitaine

Domaine des Etangs heeft een bijzonder winkeltje waar je allerlei leuke items ontdekt die perfect zijn om mee naar huis te nemen als aandenken aan je verblijf. Proef de heerlijke smaken van de streek met een fles lokale wijn of neem een potje van de befaamde honing van de nabijgelegen bijenkorven. Of koop enkele vers geplukte groenten uit hun eigen tuin! Eenmaal thuis, heb je nog altijd de smaken van het hotel op je bord.

Ontdek dit hotel
domaine des etangs groententuin

SU Gologone, Sardinië

Hotel SU Gologone is versierd met uitzonderlijke textiel, borduurwerk en schilderijen. Het hotel heeft zes ateliers die gevestigd zijn in voormalige stallen. Hier ontdek je kunstwerken en ambachtelijke voorwerpen zoals keramiek en sieraden die gemaakt zijn in de stijl van het hotel. Ook de eigenares zelf maakt en schildert verschillende decoratieartikelen. Alles wat gebruikt is voor de inrichting van Su Gologone kan hier worden gekocht.

Ontdek dit hotel
SU Gologone

Benieuwd naar al onze boetiekhotels?

Ontdek alle hotels hier
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden