5 Europese bestemmingen ideaal voor slow travelling

uitzicht slovenie

Ook soms nood aan een vakantieplek die zo relaxt is dat je spontaan besluit je sneakers of high heels aan de wilgen te hangen en in een hangmat te belanden met niks anders dan het ruisen van de bladeren als soundtrack.
Of je nu houdt van de drukte van de stad of de rust van het platteland, vertragen betekent écht vakantie. Het geeft je mentaal en fysiek een boost. Overal kan je op de rem trappen, maar sommige plekjes in Europa zijn gewoon gemaakt voor de chill-modus.

Van die echte "doe-je-schoenen-maar-uit-en-leg-die-voeten-omhoog" plekken waar je je tijd verdeelt tussen het genot van je hotel en de schoonheid van de omgeving op jouw tempo. Je slentert door kleine steegjes, droomt weg in verborgen baaitjes of nipt van je koffie terwijl je geniet van het uitzicht, en dat allemaal zonder dat je je druk maakt om het afvinken van bezienswaardigheden op je bucketlist.

En Caractère zou Caractère niet zijn als wij jou niet meer vertellen over die heerlijke plekjes. Lees dus rustig verder….

zweden zomers lapland
soca rivier in slovenie blog
franse alpen noord italie
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden