11 Spaanse steden die de moeite waard zijn om te bezoeken

market spain

Natuurlijk moet je ooit Barcelona en Madrid gezien hebben in je leven, dat spreekt voor zich. Maar als je een beetje meer tijd hebt, raden we jou aan om ook de kleinere steden te bezoeken die van Spanje echt Spanje maken. Deze plekjes zijn net zo levendig en authentiek dan hun grote broertjes, ze bulken van tradities en je ontdekt er op elk pleintje de Spaanse manier van leven en genieten. Wijk dus van de gekende paden en ontdek een ander Spanje!

Wil je deze steden als pitstop bezoeken of verblijf je er liever een paar nachten, het kan allebei. Ben je heel avontuurlijk en ben je zuinig geweest met je vakantiedagen? Overweeg dan een roadtrip  met elk stadje als stopplaats. Stel je voor, dan kan je na je reis zeggen dat je het echte Spanje ontdekt hebt in al zijn geuren, kleuren en smaken.
Van een dorpje op een heuveltop op Mallorca tot een havenstadje ingeklemd tussen een baai vol boten en ruige bergtoppen, hier zijn 11 kleine stadjes in Spanje die een plekje met stip verdienen op jouw to do lijstje!

cuenca spain
ronda spain
san vincenze
peniscola
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden