1 zomers zweeds lapland

Zomers Zweeds Lapland

7 Dagen - 6 Nachten

Verken de andere zijde van Zweeds Lapland tijdens een unieke zomerse reis met Caractère. Terwijl Lapland vaak wordt geassocieerd met magische winterervaringen, onthult deze bestemming in de warmere maanden een totaal andere pracht. Ontdek de overvloed aan boeiende activiteiten en bewonder de adembenemende natuur die tot leven komt.

Laat je begeleiden door een privégids die je met plezier meeneemt door dit magnifieke landschap. Ervaar Zweeds Lapland op een authentieke manier waar je dicht bij de natuur leeft! Jouw thuis tijdens deze reis is een exclusieve lodge, genesteld in de natuur, met niemand anders in de buurt behalve jouw reisgezelschap. Een unieke en onvergetelijke zomerse ontsnapping wacht op jou in Zweeds Lapland!

Dag 1: vertrek naar Zweeds Lapland

Jouw avontuur start in het noorden van Zweden. De eigenaars van je verblijf wachten je op aan de luchthaven en nemen je mee naar hun landgoed. Van hieruit ga je verder naar je private lodge midden in de natuur met je eigen sauna en hot tub. Wie meteen op en top wil genieten, kan een massage boeken die doorgaat in je eigen lodge. Privacy gegarandeerd.

Dag 2: Vissen

In de nabijgelegen rivier en meren zwemmen er verschillende vissen zoals de snoek, baars en zelfs zalm. Je trekt erop uit met een kleine vissersboot of blijft langs de kust om de beste plaatsen te vinden om vissen te vangen. Je vist met kunstaas en je gids geeft tips over welke je het beste kan gebruiken.

Dag 3: Fat Bike Tour

Als je graag op een snelle manier veel van de natuur ontdekt, is de fat bike een ideale manier. Er zijn veel lokale routes langs bossen en langs de Råne riviervallei. Fat bikes zijn uitdagend, maar een geweldige manier om de verschillende terreinen te bedwingen zoals zand, hout, rotsen en ruige paden.

Dag 4: Geleide wandeling

Geniet van een geleide wandeling in de prachtige bossen rondom je lodge. Het niveau van de wandeling wordt aangepast aan jouw ritme. De gids vertelt ondertussen verhalen over zijn ervaringen en over het Arctische leven. Tijdens de wandeling geniet je van prachtige uitzichten en mooie beboste landschappen. Neem zeker je camera mee zodat je leuke herinneringen kan meenemen naar huis!

Dag 5: Kanotocht

Vandaag staat er een kanotocht op het programma. In de buurt van je hut leert een gids je kanoën en dan vertrekken jullie samen op de rivier langs stille en rustige plekjes. Terwijl je rustig voortglijdt door het water is de kans groot dat je wilde dieren ziet zoals vogels, elanden, bevers en misschien zelfs rendieren. De gids neemt je mee naar de mooiste landschappen op het water.

Dag 6: Bezoek een Sami familie

Vandaag ga je op bezoek bij een echte Sami familie. Ze stellen je voor aan hun kudde rendieren en vertellen verhalen over hun geschiedenis en cultuur. Je leert uit eerste hand bij over het leven ter plaatse.

Dag 7: Terug naar huis

Tijd om met een rugzak vol mooie herinneringen terug huiswaarts te keren.

Prijs vanaf per persoon: 6.048 euro

Inclusief: vluchten, verblijf in volpension, activiteiten

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's
  • Unieke collectie boetiekhotels in Europa
  • Slechts één telefoontje of mail verwijderd van onze enthousiaste reisexperts
  • Elke maand nieuwe vondsten
  • 30 jaar specialist in Europa
  • Betaal veilig
  • Geen extra of verdoken kosten
  • Flexibel annuleren (ex. non-refundable)
Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden