618693d6a0576

Fenomenaal Fins Lapland

Land van arctische wildernis en oogverblindend noorderlicht

5 Dagen - 4 Nachten

Contacteer Ilse

Verken de wildernis in het noorden van Finland via heerlijke, avontuurlijke activiteiten met de verbluffende in sneeuw gehulde natuur als decor van jouw vakantie. Ondanks de lage temperaturen, speelt jouw vakantie zich toch buiten af via tal van activiteiten. Trek bijvoorbeeld door imposante landschappen met een hondenslee, een sneeuwscooter of te voet met sneeuwschoenen. Jij kiest!

Dag 1: Vertrek naar Fins Lapland

Jouw reis start in het noorden van Fins Lapland. Hier word je verder naar het hotel gebracht dat een zalige ligging geniet midden in de bossen.

Dag 2 - 4: een verblijf vol magnifieke winterse belevingen

We voorzien voor jou een unieke reis vol speciale activiteiten. Je bezoekt een huskyboerderij waar je eerst uitgebreid de kans krijgt om de trouwe viervoeters te ontmoeten die jou langs de mooiste besneeuwde landschappen zullen meenemen. Jij mag de huskyslede trouwens zelf besturen! Geen zorgen, je leert op voorhand hoe je dit moet doen. Ook een bezoekje aan een rendierboerderij kan niet ontbreken. Hier leer je meer over het belang van rendieren in Lapland. Afsluiten doe je met een heuse rendiertocht. Het zal je verbazen hoe snel de dieren zijn! De Finse natuur kan ook perfect te voet worden verkend. Eens je volledig in wintertenue bent gehuld, neemt de gids je mee op sleeptouw. Hij vertelt je in geuren en kleuren over de lokale fauna en flora. 's Avonds heb je kans om het noorderlicht te spotten. Met de sneeuwscooter rij je naar een open plek om daar het fantastische lichtspektakel te aanschouwen. Wil jij liever andere activiteiten inplannen of in plaats van in een hotel in een glazen iglo logeren? Dat kan! Bespreek het met onze specialist Lapland.

Dag 5: Terug naar huis

Na een unieke winterse beleving keer je terug naar huis.

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's 
  • Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels
  • 24/7 direct contact met Caractère medewerkers
  • Aangesloten bij het Garantiefonds reizen

Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden