esrr0002 contrasten van andalusie compact 05

De contrasten van Andalusië compact

Passie, kleur en sfeer

9 Dagen - 8 Nachten

Deze beleefreis is een compactere versie van ons aanbod ‘De contrasten van Andalusië, een reis vol hoogtepunten’. In een minimum van tijd ontdek je een maximum aantal hoogtepunten in de zuidelijkste provincie van Spanje.

Van het wereldvermaarde Alhambra en het levendige centrum van Granada tot de indrukwekkende 12 eeuwen oude Mezquita en de sfeervolle smalle straatjes van Córdoba. Zonder het schitterende en immer bruisende Sevilla te vergeten. Pleinen bezaaid met palmbomen, schilderachtige wijken met patio’s vol bloemen, een Moors paleis, het mooiste Plaza de Toros van het land… Geen enkele Europese stad voelt zo exotisch aan.

Zin om nog wat langer te genieten? Relax dan nog een paar dagen aan de heerlijke Costa de la Luz of Costa del Sol! We stellen jouw reis samen, precies zoals jij dat wil.

DAG 1: Vertrek naar MALAGA

Je vliegt naar Málaga en rijdt met je huurwagen naar Granada, waar je drie keer overnacht in een Caractère hotel.

DAG 2 EN 3: GRANADA

Het hoogtepunt is een bezoek aan het wereldvermaarde Alhambra: het indrukwekkende Moorse paleis van de Nasriden-koningen met het Generalife, het buitenverblijf met prachtige tuinen. Dit paleis is nogal populair dus geef ons zeker aan als je het wil bezoeken, dan reserveren wij dit voor jou op voorhand. Ga zeker ook nara de koningsgraven in de kathedraal, de typische zigeunerwijk Albaicín en het bruisende centrum van Granada. Geniet ‘s avonds van een flamenco spektakel en ga helemaal op in de sfeer van deze typische Spaanse dans.

DAG 4: GRANADA - CÓRDOBA

In de voormiddag kan je de levendige universiteitsstad Granada verder verkennen. Na de middag vertrek je naar Córdoba, waar je twee nachten logeert.

DAG 5 : CÓRDOBA

Indrukwekkend in het charmante Córdoba zijn de Mezquita, een moskee omgevormd tot een kathedraal, de voormalige Joodse wijk, het Alcázar en het Palacio de Viana. Vooral 's avonds is het gezellig kuieren in de smalle witte straatjes met gele straatlantaarns ...

DAG 6: CÓRDOBA - SEVILLA

Via de N4, met een halte in Écija, befaamd om zijn elf barokke torenspitsen, of Carmona, een typisch Romeins stadje, gaat je tocht verder tot Sevilla, waar je driemaal overnacht.

DAG 7 EN 8: SEVILLA

Verken deze typische, schitterende Zuid-Spaanse stad, met o.a. de Giralda-toren en de kathedraal in de oude Santa Cruz-wijk, de Torre del Oro, de Capilla Real, het Casa de Pilatos, het Alcázar, de Plaza de España en het park van María Luisa. Indien gewenst, kan je samen met een gids het historisch centrum verkennen. Wie houdt van ham is hier aan het juiste adres. Kijk hoe professionals de befaamde ‘jamón’ snijden “el arte de cortar jámon” en leer het verschil tussen Bellota, Ibérico en Serrano... Je wordt gegarandeerd een expert in Spaanse Ham.

DAG 9 : Terug naar huis

Het zit erop. Je levert je huurwagen terug in op de luchthaven van Sevilla of Malaga en dan terug richting huis. Zin in een beetje meer vakantie? Je kan nog een paar dagen langer blijven aan de Costa de la Luz of aan de Costa del Sol. Jij kiest en wij regelen het met plezier voor je!

Prijs vanaf bedraagt 4.088 euro. Dit is een prijsindicatie voor twee personen op basis van een standaardkamer inclusief ontbijt, vluchten en huurauto in hoogseizoen. De juiste prijs van jouw rondreis is afhankelijk van een aantal factoren zoals onder andere de periode waarin je reist, de periode waarin je je reis boekt, de keuze van jouw hotels, de duur van je reis ... Deze indicatie geeft je in ieder geval alvast een idee van het budget voor deze reis.

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's
  • Unieke collectie boetiekhotels in Europa
  • Slechts één telefoontje of mail verwijderd van onze enthousiaste reisexperts
  • Elke maand nieuwe vondsten
  • 30 jaar specialist in Europa
  • Betaal veilig
  • Geen extra of verdoken kosten
  • Flexibel annuleren (ex. non-refundable)
Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden