Een culinair sprookje van kaas en wijn
Op zoek naar culinaire schatten? Dan is de Loirestreek jouw place to be. Jouw gastronomische verhaal begint in Vouvray op een wijndomein waar men sinds 25 jaar biodynamische witte wijnen produceert. Na een interessante rondleiding kan een degustatie natuurlijk niet ontbreken. Niet enkel wijn speelt een hoofdrol in de Loirestreek, wist je dat de regio ook het grootste aanbod van geitenkaas heeft in Frankrijk? Op een bekende geitenboerderij proef je van de passie waarmee ze hier sinds meer dan zestig jaar elke dag de beste geitenkaas maken. Wie kaas zegt, zegt ook rode wijn. Je volgt een rondleiding en degustatie op een prachtig wijndomein waar men sinds 1987 biodynamische wijnen produceert. Dat is nu exact wat men in het Frans noemt 'finir en beauté'. Tel daarbij drie nachten in een van onze charmante hotels in de Loirestreek en een gastronomisch diner en je weet gewoon dat dit buitengewoon pakket pure verwennerij is.
- Laat je rondleiden op een wijndomein in de Loirestreek waar ze witte bio wijnen produceren en proef of het goed is. (+- 1,5u).
- Breng ook een bezoek aan een wijndomein in de buurt waar ze rode bio wijn maken en test of je het verschil proeft (+- 1,5u).
- Leer hoe geitenkaas gemaakt wordt op een heuse geitenboerderij en laat je smaakpapillen genieten tijdens een proeverij. (+- 1,5u)
- En omdat smaakpapillen nooit genoeg verwend kunnen worden, geniet je van een gastronomisch diner in het restaurant van jouw hotel
- Kies een van onze hotels aan de Loire en slaap er drie nachten als een echte kasteelheer of -dame natuurlijk.
Waarom boeken via Caractère?
- Beste prijsgarantie
- Caractère extra's
- Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels
- 24/7 direct contact met Caractère medewerkers
- Aangesloten bij het Garantiefonds reizen