truffelhunting istrie kroatie

Buitengewoon aromatisch

Ervaar Istrië met al je zintuigen

4 Dagen - 3 Nachten

Contacteer Régis

De goddelijke smaken van Istrië

Een wals tussen gastronomie en cultuur, beter kunnen we dit buitengewoon pakket niet beschrijven. Samen met een Engelstalige gids ga je op zoek naar de smaken van het mediterrane Istrië. De dag begint met een waar avontuur: met een lokale truffelzoeker en zijn hond speur je in de vrije natuur naar de zwarte truffel. Natuurlijk krijg je ook de kans deze delicatesse te proeven, vergezeld van een lokale wijn. Van hieruit gaat het naar een organische olijfgaard waar je de medicinale krachten van het vloeibare goud ontdekt. Tijdens een degustatie leer je hoe kwalitatieve olijfolie te herkennen. Dorst gekregen? Je wordt op je wenken bediend. We trekken naar een wijnkelder waar een expert je vertelt over de kwaliteitswijnen uit deze regio en hun rijke geschiedenis. Samen met wat prosciutto en kaas proef je van de lokale godendranken die al sinds de Romeinen in deze streek geperst worden. Tijd voor wat cultuur! Met een gids trek je naar het gezellige middeleeuwse heuveldorpje Motovun. Een begeleide wandeling brengt je langs adembenemende uitzichten en laat je genieten van de authentieke sfeer van het groene Istrië. Je ervaart Istrië met al je zintuigen en je smaakpapillen worden verwend op deze sfeervolle locatie. Reken daarbij nog een gastronomisch diner en een heerlijk verblijf van drie nachten in wine hotel Meneghetti en je kan je voorstellen waarom we dit pakket goddelijk noemen.

  • Ga op jacht, naar truffels wel te verstaan, proef wijn en olijfolie en ga de hele dag op stap met een local die je leert hoe gastronomisch Istrië is.
  • Dompel je onder in de Middeleeuwen met een geleid bezoek aan het dorpje Motovun.(+- 3u)
  • Verwen je smaakpapillen tijdens een gastronomisch diner in wine hotel Meneghetti
  • Geniet drie nachten van de zachte kussens en donsdekens in dit hotel

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's 
  • Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels
  • 24/7 direct contact met Caractère medewerkers
  • Aangesloten bij het Garantiefonds reizen

Foto's

Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden